joi, 19 aprilie 2012
Evenimente sociale si private

Nunti
Gastro Gabriela dispune de toata logistica necesara organizarii unei nunti de la A la Z, in corturi albe de poveste sau restaurante volante, in locatii romantice pe malul lacului, langa padure, sau in orice alta locatie dorita de miri – totul pentru o nunta de neuitat, la care mirii, lipsiti de stresul pregatirilor sa se distreze dupa placul inimii, alaturi de ceilalti invitati.  
Botezuri
Lasati-va ghidati de experienta noastra si Gastro Gabriela va va organiza cea mai frumoasa petrecere pentru prichindelul vostru, in mijlocul naturii, cu multi prieteni dragi, cu sute de baloane si flori, ursitoare si clowni, magicieni, biberoane uriase, programe de divertsment, muzica si lumini – pentru amintiri dragi sufletului vostru.
Petreceri tematice
Noi putem transforma orice eveniment intr-unul original, cu personalitate si culoare -  fie ca este vorba de o zi de nastere, nunta sau petrecere de firma, Gastro Gabriela va reusi sa va transpuna intr-o lume de basm, intr-un scenariu de film sau chiar sa va aduca inapoi in timp, pe aripile unor epoci demult apuse.
Petreceri tip Barbeque
Gastro Gabriela va ofera petrecerei in aer liber, cu mici si bere, carne sfaraind pe gratare, muzica si multa voie buna – reteta perfecta pentru o zi fericita alaturi de cei dragi.
Petreceri aniversare
Daca doresti sa-ti sarbatoresti ziua de nastere intr-un mod memorabil cu muzica si mancare buna, lasere si lumini, torturi cu artificii uriase, masini de fum si baloane de sapun, Gastro Gabriela iti ofera locatia perfecta unde te vei distra pana dimineata alaturi de prieteni dragi si familie, animati de programul organizat de echipa noastra de profesionisti, care se va asigura de buna voastra dispozitie.
Petreceri pentru copii
Pentru ca stim sa cream amintiri de neuitat si pentru ca bucuria de pe chipul unui copil este de nepretuit, noi garantam bucuria copiilor pe tot parcursul petrecerii, oferindu-le un program antrenant – face painting, magicieni, clowni, personaje din desene anumate si povesti, baloane, dulciuri, fantani de suc si ciocolata, concursuri...
Banchete
Pentru orice banchet reusit, apelati la o echipa de profesionisti care se va asigura de bunul demers organizatoric, punandu-va la dispozitie toata logistica si cunostintele necesare unui astfel de eveniment. 
Petreceri de Revelion
Trecerea dintre ani poate fi sarbatorita alaturi de echipa noastra, care va va oferi distractie pe saturate – muzica buna, program artistic, tombola, meniuri alese, bauturi fine, divertisment si decoruri elegante – toate acestea pentru o seara speciala, de neuitat.
Balul bobocilor si Majorate
Gastro Gabriela organizeaza petreceri pentru tineret intr-un salon de eveniment pe malul lacului, intr-o „gradina” de 7 ha,  unde pot fi organizate atat activitati outdoor, cat si activitati indoor - muzica si voie buna pana dimineata, intr-o locatie de vis.

Evenimente corporate

Seminarii, Simpozioane, Conferinte
Pentru organizarea unui astfel de eveniment este necesara o echipa de profesionisti deoarece este nevoie de exigenta, calitate, punctualitate si seriozitate. Fiind recomandata de experienta organizatorica acumulata de-a lungul celor 18 ani de activitate, echipa noastra este alegerea perfecta pentru evenimente corporate cu eticheta.
Petreceri de firma
Aceste petreceri reprezinta un mod placuta de a crea legaturi intre angajatii unei firme, fiind de multe ori o cale prin care angajatorul isi arata gratitudinea si respectul fata de angajati.
Lansari de produse
In organizarea unui astfel de eveniment trebuie tinut cont de imaginea produsului, a brandului si de mesajul care trebuie transmis. Noi va oferim o locatie spatioasa, asiguram servicii catering, decorare si amenajare, in acord cu locatia si tematica stabilita si nu in ultimul rand va oferim echipamentul necesar acestui tip de eveniment – totul pentru un succes garantat.
Prezentari de moda
Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs, va punem la dispozitie o gama variata de solutii pentru o prezentare memorabila – posibilitatea pentru prezentare indoor sau outdoor, servicii profesioniste de fotografiat si filmat, catering, sisteme profesionale de lumini, sunet, efecte speciale – totul organizat de o echipa de profesionisti.
Teambuilding
Nu departe de capitala, in mijlocul unei „gradini” de 7 ha, aflata pe malul lacului, activitatea firmei poate fi completata cu experiente distractive si totodata instructive - concursuri tematice, activitati fizice, cursuri de olarit in iarba sau plimbari cu caiacele pe lac – toate acestea pot aprinde creativitatea echipei tale.



sursa: http://www.restaurant-volant.ro/Evenimente-Bucuresti.php

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Despre mine

Fotografia mea
Restaurantul volant "Gastro Gabriela" organizeaza nunti in aer liber, in corturi, cu decoratiuni de nunta elegante, catering festiv de inalta clasa, personal calificat. "Gastro Gabriela" va organizeaza nunta de la A la Z si va ofera toata logistica pentru un eveniment perfect: cort complet utilat, bucatarie volanta, toalete de 5*, generatoare de curent, candelabre, aer conditionat, garderoba etc, dar si servicii ca: lumanari si buchete nunta, torturi de nunta sau de botez, aranjamente nunti deosebite, marturii nunta sau de botez, invitatii si carduri nunta, texte invitatii nunta, aranjamente mese, filmari si fotografii artistice, ursitoare nunta sau de botez, invitatii botez, lumanari botez.
Bloguri, Bloggeri si Cititori