miercuri, 3 august 2011

Solista de muzica populara Marinela Parvu s-a maritat

Solista de muzica populara Marinela Parvu si sotul ei Marius Ionita au visat sa-si petreca in aer curat cea mai frumoasa zi din viata. Asa ca comandat un cort urias in care isi asteapta oaspetii.
La 14:00, organizatorii evenimentului erau pe ultima suta de metri cu pregatirile. Se asigurau ca servetelele sunt la locul lor si ca dozatoarele au fost umplute cu bere rece.
Sunt asteptati peste 300 de invitati in cortul care a rasarit in mijlocul padurii Baneasa. In vecinatate sunt tarcurile pasarilor exotice de la zoo.
Astazi, in schimb, bucatarii au pregatit tot soiul de specialitati. Bucatarul sef are ochi doar pentru berbecutii, care ar trebui frageziti bine inainte sa ajunga la protap.
In paralel, mirii aveau cu totul alte griji. Isi jurau credinta extrem de emotionati. Pentru aceasta zi ea a ales o rochie cu o trena impozanta.
Cei doi si-au unit destinul dupa 8 ani de prietenie.
Cheltuiala pentru o astfel de nunta inedita se ridica la 100.000 de euro.
Sursa - Stirileprotv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Despre mine

Fotografia mea
Restaurantul volant "Gastro Gabriela" organizeaza nunti in aer liber, in corturi, cu decoratiuni de nunta elegante, catering festiv de inalta clasa, personal calificat. "Gastro Gabriela" va organizeaza nunta de la A la Z si va ofera toata logistica pentru un eveniment perfect: cort complet utilat, bucatarie volanta, toalete de 5*, generatoare de curent, candelabre, aer conditionat, garderoba etc, dar si servicii ca: lumanari si buchete nunta, torturi de nunta sau de botez, aranjamente nunti deosebite, marturii nunta sau de botez, invitatii si carduri nunta, texte invitatii nunta, aranjamente mese, filmari si fotografii artistice, ursitoare nunta sau de botez, invitatii botez, lumanari botez.

Follow by Email