luni, 8 august 2011

Shoarma cu de toate. Asta a servit la nunta cantareata Marinela Parvu

Cum poti sa faci o gramada de oameni sa se simta in largul lor, dupa ce le spui ca ai cheltuit 100.000 de euro ca sa iti organizezi nunta? Le dai sa manance si cate o shaorma si destinzi atmosfera.



Ideea curajoasa i-a venit solistei de muzica populara Marinela Parvu, care s-a casatorit cu iubitul ei Marius Ionita. Cei doi si-au chemat neamurile si prietenii intr-un cort urias instalat langa zoo Baneasa si le-au dat lovitura de gratie cu un tort inalt cat un baschetbalist.
Dupa ceremonia de la biserica, mirii au fost primiti cu aplauze in padurea Baneasa, unde a fost instalat un cort imens, special pentru petrecere.
Cei doi au ales sa deschida seara, printre nori de fum, cu valsul "Dunarea albastra" de Johann Strauss. Muzica a rasunat toata noaptea in inima padurii. Iar invitatii, aproape 400 la numar, nu prea au zabovit pe la mese, ci s-au prins veseli in hore.
Mireasa a ales o rochie cu o trena impozanta, care i-a cam dat batai de cap. Cateva fetite sprintene au avut insa grija sa ii fie mereu aproape si sa o ajute.
Pentru aceasta petrecere, bucatarii au trudit din greu. Au pregatit berbecutii la protap, sarmale cu mamaliguta, dar si...shaorma.
Tortul miresei, de aproape 2 metri inaltime si 30 de kg, a atras insa toate privirile.
Solista de muzica populara Marinela Parvu si Marius Ionita traiesc o frumoasa poveste de iubire de opt ani de zile.

Sursa - Stirileprotv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Despre mine

Fotografia mea
Restaurantul volant "Gastro Gabriela" organizeaza nunti in aer liber, in corturi, cu decoratiuni de nunta elegante, catering festiv de inalta clasa, personal calificat. "Gastro Gabriela" va organizeaza nunta de la A la Z si va ofera toata logistica pentru un eveniment perfect: cort complet utilat, bucatarie volanta, toalete de 5*, generatoare de curent, candelabre, aer conditionat, garderoba etc, dar si servicii ca: lumanari si buchete nunta, torturi de nunta sau de botez, aranjamente nunti deosebite, marturii nunta sau de botez, invitatii si carduri nunta, texte invitatii nunta, aranjamente mese, filmari si fotografii artistice, ursitoare nunta sau de botez, invitatii botez, lumanari botez.
Bloguri, Bloggeri si Cititori